EnnEffKå Kost och Hälsa

Diplomerad kostrådgivare; kost, motion, stresshantering och mental träning.

Om mig.....

  "Varför leva ett dåligt liv om man kan leva ett bra liv?"                                                                                                                          

För mig är det viktigt att leva ett liv med hög livskvalité. Vi lever en kort stund på jorden- jag vill kunna leva denna korta stund utan begränsningar och göra det jag tycker om och finner glädje i. Jag vill göra det med en kropp som är frisk och full av energi.

Jag har i många år fått sjukdomssymptom som blivit fler och fler: värk, intoleranser, allergi, trötthet mm. Jag har efterhand förstått hur viktigt det är för hälsan att tanka rätt näring i kroppen. Detta vill jag dela med mig av till andra.

Jag är diplomerad kostrådgivare med kognitiv inriktning. Jag finns här för att hjälpa dig med att hitta rätt näring för din kropp. Jag hjälper dig med kostprogram om du är gravid, tränar, vill minska eller öka i vikt eller du faktiskt bara vill tänka på din hälsa. Jag arbetar med friskvård och livsstilsrådgivning för att förebygga kostrelaterade sjukdomar. Jag jobbar med teoretisk näringsberäkning eller kroppsmätning med analysvåg. Jag ger dig ett hållbart kostprogram som består av bra mat, ingen diet- eller bantningskost. Jag hjälper dig med att få ett positivt tankesätt för att du ska nå dina mål (KBT). Jag ger även rådgivning och kurser i stresshantering och mental träning.

 

 

 

Boka en tid

...och starta ett bättre liv idag...

EnnEffKå Kost o Hälsa