EnnEffKå Kost och Hälsa

Diplomerad kostrådgivare; kost, motion, stresshantering och mental träning.

Hälsa

Vill du ha plushälsa?

 

Allting kan mätas från minus till plus, där minus står för det klart sämsta och plus står för det klart bästa.

Minus______________Plus

På en skala från minus till plus, var vill du ligga i din hälsa?

 

Jag ger en hållbar och individanpassad kosthållning och livsstilsrådgivning; detta innefattar kost, motion, stresshantering och mental träning. Mitt arbetsområde är Uddevalla/Färgelanda kommun med omnejd. Men jag ger även kostrådgivning via telefon, oavsett var du bor.

Om du vill ordna ett "Homeparty" för dina vänner, så kommer jag hem till dig och dina vänner och håller föreläsning och gör kroppsmätningar med analysvåg. En analysvåg mäter muskelmassa, kroppsfett, visceralt fett, totalvikt och räknar ut ditt BMI och kaloribehov i vila.

Jag ger föreläsningar/kurser på företag, skolor, idrottsföreningar mm. Det går bra att komma med egna förslag om du vill ha en föreläsning på en speciell plats.

Kanske vill du ge bort en kostrådgivning som presentkort till någon du känner? Ett hett julklappstips!

Friskvårdsbidrag gäller för rådgivning på företag. Jag tar emot friskvårdskuponger, de gäller för kost-, mental träning-,stresshanteringsrådgivning.

Nyhet: Nu kan du köpa ett hälsoprogram för dig som vill jobba hemma själv. Det finns 3 olika sorters program:

Friskvårdsprogram för bättre hälsa: ett hälsoprogram för dig som vill lära dig om hur man med bra mat får en bättre hälsa och förebygger sjukdomar. Pris: 315 kr.

Friskvårdsprogram för viktminskning och bättre hälsa: ett hälsoprogram för dig som vill gå ner i vikt på ett hållbart, naturligt sätt och samtidigt få bättre hälsa. Pris: 315 kr.

Programmen innehåller: vilka ämnen och vilken mat kroppen behöver och varför, vad du ska tänka på när du sätter ditt mål, hur man lägger upp en hälsoplan, hälsopedagogik/KBT: positivt tankesätt och motivation, handlingsplan och planeringskalender för mål och kostplanering, recept på basrätter som går att variera.

Mentalt träningsprogram för att minska stress och förbättra prestationer: ett hälsoprogram för dig som vill ha bättre mental förmåga för att förbättra dina prestationer i arbetsliv och fritid. Här kan du lära dig stärka självkänsla och självförtroende, sätta mål och lägga upp en handlingsplan, Visualisera, lära dig använda KBT för att få ett positivt tankesätt och förbättra din motivation. Pris: 315 kr.

Kostrådgivning via telefon (totalt 4 tillfällen):

Teoretisk uträkning av näringsbehov. Genomgång av dina mål. Kostdagbok, analys och genomgång för förbättringar. Du får reda på vad som är bra mat för dig och varför. Uppföljningar-vi går igenom hur det går och du får "verktyg" och motivation för att du ska nå dina mål. Pris: 1800 kr.

Konsultation/besök med kroppsmätning analysvåg:

Kostdagbok, målsättning och uträkning av näringsbehov (totalt 4 tillfällen). Uppföljningar samma som ovanstående. Pris: 1990 kr.

Stresshantering:

Jag lär ut hur man hanterar stress i sitt vardagliga liv/undviker onödig stress. Vilket tankesätt man behöver och vilka rutiner man har nytta av. Hur man kan påverka sin stress genom rätt andning, avslappning och ett positivt tankesätt. Vi jobbar med andnings- och avslappningsövningar och du får infomaterial att jobba med hemma. Pris: 600 kr/timme individuell träning. Gruppträning: Kurs om 3 tillfällen. Pris: 600 kr/person.

Om du har anmält dig till ett kostprogram och även vill ha med stresshantering betalar du istället 450 kr/timme för stresshanteringen.

Mental träning:

Visualisering och rätt tankesätt för att nå sina mål i arbetsliv, privatliv och träning/tävling. För alla som vill ha hjälp med att förbättra sin mentala förmåga. Vi jobbar med övningar och du får infomaterial att jobba med hemma.

Individuell träning: Pris: 600 kr/timme.  Gruppträning: Kurs om 3 tillfällen. Pris: 600 kr/person.

Om du har anmält dig till ett kostprogram och även vill ha med stresshantering betalar du istället 450 kr/timme för den mentala träningen.

Homeparty:                                                                                                                                                                              

Samla ihop dina vänner där ni får en föreläsning om kost och hälsa  och det ingår en kroppsmätning med analysvåg (kroppsmätningen kostar 250 kr/person). När du är homepartyvärd får du en kroppsmätning gratis. Homepartyt skall bestå av minst 7 st vänner exkl. värden. Det går även att välja stresshantering eller mental träning, det blir då grupp-pris.

Företagsföreläsning, kurser på skolor, idrottsföreningar, ridskolor mm:

Jag kommer ut till personal eller kunder och ger föreläsning om kost, stresshantering, mental träning. Upplägget bestäms med företaget. Kontakta mig för prisuppgift.

Kostrådgivning enstaka tillfälle: Pris: 600 kr/timme.

Mailkontakt efter avslutat paket: Pris 100 kr/st.

 

 

 

 

 

Boka en tid.....och få plushälsa

EnnEffKå Kost o Hälsa